HÍRLEVÉL

2015. február 25.

  a színház fővédnöke TEVA magyarország
 
Kedves Barátom!
 

Hamarosan végleg kitavaszodik, és egyre hosszabbak lesznek az esték is, amelyeken továbbra is szeretettel várjuk. Rajtunk nem fog ki a tavaszi fáradtság, és sok különleges programra készülünk: két bemutatóra, vendégjátékokra, Nőnapra és Költészet Napjára.

 
 
 

TAVASZI TOP 10

Szeretnénk megkönnyíteni a tájékozódást, ezért született egy 10-es lista, amelyen minden fontosabb tavaszi eseményünket megtalálja, így már most bevésheti a naptárjába a márciusi, áprilisi és májusi időpontokat is.
 
 
 

MOLNÁR-BEMUTATÓ A PESTIBEN

Már csak néhány nap van hátra a bemutatóig, amit nagyon várok már, hiszen A testőr zseniális és nagyon szórakoztató komédia a szerelemről és a színházról. Kiváló partnerekkel, Stohl Andrással és Kern Andrással játszom együtt, és nagyon izgalmasak a próbák Valló Péter rendezővel. Molnár Ferenc minden sora frissnek és mainak hat, és mi is ezt a frissességet fogjuk átadni a nézőknek.
 
 
 

KOLDUSOPERA BEMUTATÓ A VÍGBEN

Bodó Viktor új vígszínházi bemutatója nagyon különlegesnek ígérkezik: a társulat újra együtt dolgozik a szputnyikos színészekkel, s a népszerű, robbanékony és merész darab vígszínházi változata a két csapat odaadó összjátéka, Bodó Viktor utánozhatatlan eredetisége és Kurt Weill legendás dalai miatt kihagyhatatlan színházi esemény lesz.

 
 
 

NŐKNAPJA ÉS A NŐK HÓNAPJA

2015 márciusában a Nők Lapjával közösen arra vállakozunk, hogy együttes erővel hívjuk fel a figyelmet a nőket érintő aktuális kérdésekre. Ennek keretében a Vígszínház egész hónapban többször is műsorra tűzi azokat az előadásait, amelyek női témákkal foglalkoznak. A programsorozat exkluzív nyitórendezvénye március 8-án este lesz a Pesti Színházban, ahol Heather Raffo Fátyol nélkül című drámáját láthatják.

 
 
 

A REVIZOR ANGOL FELIRATTAL

Nagysikerű előadásunk, A revizor a Pilzeni Színházi Fesztivál és a Kortárs Drámafesztivál után március 2-án, hétfőn a DunaPart Showcase programjában szerepel, ahol több mint 70 külföldi színházi szakember fogja látni. Ebből az alkalomból angol nyelvű felirattal játsszuk a darabot, ezért ha van olyan angolul jól beszélő külföldi ismerősük, aki szívesen megnézné az előadást, szóljon neki erről a kivételes lehetőségről.

 
 
 

VÍGSZÍNHÁZ AZ UTAZÁS KIÁLLÍTÁSON

Február 26. és március 1. között a Vígszínház is részt vesz az Utazás kiállításon, ahol már az áprilisi előadásainkra is lehet jegyet váltani, és sok kedvezménnyel várjuk nézőinket.

 
 
 

Szeretettel várjuk előadásainkon és kiemelt programjainkon. Vigyázzanak magukra, és ne feledjék: a március nálunk a nők hónapja lesz.

Barátsággal: